Τρόποι Παραγγελίας

Υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:

  • Μέσω της ιστοσελίδας μας: Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω της αναζήτησης ή από τον κατάλογο, πατήστε “Αγορά” και αυτά θα προστεθούν στο ηλεκτρονικό ‘καλάθι’ σας. Όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη προϊόντων  πατήστε στο σύνδεσμο “Ολοκλήρωση Αγορών” και ακολουθήστε τις οδηγίες έως ότου ολοκληρώσετε την αγορά σας με επιτυχία.
  • Τηλεφωνική παραγγελία: Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα (+30) 24670 23955, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 ως τις 14:30 και από τις 17:00 ως τις 21:00, και Σαββατοκύριακο από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε όποιον σας βολεύει περισσότερο στις αγορές σας:

  • Πληρωμή με Αντικαταβολή: Για όσους προτιμούν πληρωμή κατά την παράδοση, τα προϊόντα έρχονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος αυτή δεν προσφέρεται για παραγγελίες οι οποίες αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες.
  • Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού και οδηγίες σχετικά με την πληρωμή. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας που θα βρείτε στο email που θα λάβετε από εμάς. Μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή θα στείλουμε την παραγγελία σας.

Τρόποι Αποστολής

  • Αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα (αγορές έως 40 κιλά): Οι αποστολές δεμάτων έως 40 κιλά γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής είναι 3.50€ για τα πρώτα 2 κιλά και έπειτα προστίθεται επιπλέον κόστος ανά επιπλέον κιλό. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων στον χώρο σας είναι περίπου 1 με 3 μέρες. Σημείωση: Αν η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 10 κιλά σε βάρος θα σας προτείναμε τηλεφωνική συνεννόηση για να σας προταθεί οικονομικότερη λύση μεταφοράς προς τον χώρο σας μέσω μεταφορικής εταιρείας.
  • Αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα για μεγάλου όγκου παραγγελίες: Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 40 κιλά, χρησιμοποιούμε μεταφορικές εταιρείες για να σας την στείλουμε. Σ’ αυτή τη περίπτωση η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με τραπεζική κατάθεση (δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για μεγάλου όγκου παραγγελίες). Σημειώστε πως πριν την επεξεργασία της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έξοδα μεταφορικών.